Ostoskorisi on tyhjä.


Nopea 1-3 arkipäivän toimitus
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

Rannekello Blogi

Muista äitiä äitienpäivänä

Äitienpäivänä äidit saavat ansaitsemaansa huomiota ja hellittelyä perheeltä sekä onnitteluja tutuilta. 

Tarjoiletko äidille aamupalan sänkyyn vai muistatko vierailemalla sekä kauniilla kukilla tai kenties itsetehdyllä kortilla? 

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 11.5.2014.

 

Anna äidille kaunis lahja

Äitiä kannattaa muistaa myös lahjalla joka muistuttaa äitiä joka päivä hänen tärkeydestään. 

Kauniita Olivia Burton kellot ovat erinomainen, naisellinen lahja äidille. Kellot toimitetaan kauniissa pakkauksessa joka sopii annettavaksi sellaisenaan.

Olemme keränneet myös muita naisten kelloja jotka ovat erinomaisia lahjoja äidille ja löydätkin ne klikkaamalla itsesi äitienpäivälahjoihin.

   

 

 

Daniel Wellington kellot saivaat alkunsa matkalla maapallon toiselle puolelle jossa Filip Tysander, Daniel Wellingtonin perustaja, tapasi kiehtovan herrasmiehen Brittein saarilta. Mies joka pystyi olemaan herrasmiesmäinen mutta samanaikaisesti rento ja vaatimaton. Hänellä oli pettämätön tyyli ja hän rakasti kelloja joissa oli hieman kulahtanut natoranneke. Hänen nimensä? Daniel Wellington.

Vahva ystävyys sai alkunsa ja Filip Tysander inspiroitui miehen monista elämäntarinoista, mutta myös hänen tyylistään ja ajattomasta muodikkuudesta. Kuten me nyt tiedämme, Filip Tysander inspiroitui niin että hän nimesi kokonaisen kellomalliston Daniel Wellingtonin mukaan.

 

 

Daniel Wellington rakasti kelloissaan vanhaa natoranneketta, samaa linjaa on jatkettu hänelle omistetussa kellosarjassa jota on saatavilla useilla eri rannekkeilla. Kellojen suunnittelussa tavoitteeksi on otettu myös elegantti, klassinen toteutus josta on liiat toiminnollisuudet karsittu pois. Kellon tulee paitsi näyttää, myös tuntua hyvältä ranteessa ja siksi kellotaulusta on pyritty tekemään mahdollisimman ohut.

Daniel Wellington kellojen suunnittelu onkin onnistunut erinomaisesti ja pyöreästä kellotaulusta on saatu uskomattoman ohut, toiminnot on karsittu ja yksinkertaisen elegantti muotoilu puhuu puolestaan. Rannekellon suunnittelu toimii erinomaisesti yhteen erilaisten natorannekkeiden kanssa. Daniel Wellington on todella saavuttanut klassisen ja ajattoman kellosuunnittelun.

Daniel Wellington kello sopii jokaiseen tilanteeseen, olit sitten osallistumassa pukutilaisuuteen, pelaamassa tennistä tai nauttimassa aurinkoisesta päivästä ystäviesi kanssa.
Vaihdettavat rannekkeet mahdollistavat että Sinulla on uusi Daniel Wellington kello jokaiselle päivälle.

Katso myös: Rannekkeen vaihtaminen Daniel Wellington kelloon.

 

 

Ystävänpäivän tarkkaa alkua ei tunneta mutta sen epäillään syntyneen antiikin Roomassa jonka jälkeen se on omaksuttu kristittyjen tapoihin ja yhdistetty kahteen Valentinus nimiseen pyhimykseen. 

Ystävänpäivän eli englanniksi Valentine's Day:n vietolla on erityisen pitkät perinteet Englannissa ja Ranskassa, mm. Englannin kuningas Henrik VIII julisti ystävänpäivän juhlapäiväksi jo vuonna 1537. Ystävänpäivä on levinnyt myöhemmin myös Yhdysvaltoihin, jossa se on nykyään iso juhlapäivä.

Ystävänpäivä on perinteisesti rakastavaisten juhla ja sitä juhlistetaan usein muistamalla rakasta ystävänpäivälahjalla, -kortilla tai jollain erityisellä teolla. 

 

Suomessa ystävänpäivä ei ole ainoastaan rakastavaisten juhla vaan myös ystävien juhla. Ystävänpäivän suosiosta kertoo paljon jo se että se on joulun jälkeen suosituin korttipäivä.

 

Muista ystävääsi ystävänpäivänä 14.2.2014!

 

"Ystävyys on kahden ihmisen syvään juurtunut tapa edistää toistensa hyvinvointia"
      - Eustace Budgell

 

   

 

Sivut