Ostoskorisi on tyhjä.


Nopea 1-3 arkipäivän toimitus
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

Rannekkeen Vaihtaminen Daniel Wellington Kelloon

Daniel Wellington rannekellot ovat saavuttaneet maailmalla suuren suosion ja yksi valtavan suosion menestystekijöistä on varmasti niiden helppo muunneltavuus.

Tyylikäs, klassinen kellotaulu menee monenlaisen rannekkeen kanssa yhteen ja sopii erilaisiin tilanteisiin sekä vaihtuvaan tyyliin. Rannekkeen vaihtaminen Daniel Wellington kelloon on todella helppoa ja siksi teimmekin tämän oppaan rannekkeen vaihtoon, jotta voit helposti päivittää pukeutumistasi!
 

Daniel Wellington kellot toimitetaan aina valmistajan nahkarasiassa jossa on manuaali sekä työkalu rannekkeen vaihtoon. Kuvassa paketissa on Classic Sheffield Rose Gold ja vaihtorannekkeena Canterbury Rose Gold

Näytämme tässä blogipostauksessa kuinka vaihdat helposti kotona rannekkeen Daniel Wellington kelloosi.

 

Kellon ranneke on kiinni pienellä tapilla jonka päätä kuvassa oleva työkalu osoittaa.
Painamalla työkalun edellisessä kuvassa nähtyyn reikään tunnet kuinka rannekkeen tapin jousi painautuu sisään.
Kun tunnet että jousi on painautunut sisään koita toisella kädellä varovasti vetää ranneketta poispäin kellorungosta. (ylemmän nuolen osoittamaan suuntaan).
Hienoa! Nyt ranneke on irronnut ja toinen puoli rannekkeesta lähtee vain käsillä vetämällä.

Tee samalla tavalla myös rannekkeen toiselle osalle.

Kun olet saanut rannekkeet irti kellorungosta on aika irroittaa metalliset tapit jotka pitivät ranneketta paikallaan. Työnnä kuvanmukaisesti työkalulla metallista pidikettä ulos rannekkeesta.

Huomaa että varsinkin uusissa nahkarannekkeissa pidikkeet voivat olla tiukasti kiinni.

Olemme melkein valmiita! Nyt olet saanut metalliset pidikkeet ulos nahkaisesta rannekkeesta tilanteen tulisi näyttää samalta kuin tässä kuvassa.
Seuraavaksi metalliset rannekkeenpidikkeet tulee kiinnittä takaisin kellorunkoon.

Kiinnitys onnistuu kuvanmukaisesti. Aseta toinen pää valmiiksi kellorungon sisään ja paina toisen pään jousta työkalulla sisäänpäin. (pitkäkyntinen voi saada myös kynnellä).

Kun jousi on painautunut sisään paina kädellä metallista kiinnikettä kohti kellorunkoa, kuten vasen nuoli osoittaa. Pidike naksahtaa paikalleen. 

Olet nyt saanut kummatkin metalliset pidikkeet kiinni kellorunkoon ja tilanne näyttää samalta kuin kuvassa.

Jos alku oli helppoa niin loppu on todella helppoa!

Seuraavaksi pujotat uuden vaihtorannekkeesi paikalleen. Katso että kellon rannekkeen solki tulee ylöspäin, jotta ranneke menee oikein päin.
Ja vielä viimeisestä lenkistä läpi ja olet valmis!
Hienoa! Olet nyt muuttanut Classic Sheffieldin - Classic Canterburyksi! 

Vaikka kuvissa kello etenee 40 minuuttia on oikeasti kyseessä vain muutaman minuutin operaatio josta jokainen selviää kotona.

Sen sijaan että ostaisit arvokkaan kellon sopimaan jokaiseen tyyliisi kannattaa ostaa edullisempia vaihtorannekkeita ja saada ne sopimaan jokaiseen asukokonaisuuteen ja tilanteeseen. Daniel Wellington kellot löydät täältä ja vaihtorannekkeet kelloihin täältä

Vaihtoranneketta ostaessasi huomaa että Daniel Wellington kelloihin on saatavilla kahta eri kokoa, 18mm ja 20mm, pienempi sopii naisten malleihin ja isompi miesten malleihin. 

Et vielä omista Daniel Wellington kelloa tai haluaisit toisen? Lokakuun ajan sinulla on mahdollisuus voittaa oma Daniel Wellington kellosi Facebook kilpailustamme, klikkaa kisaan tästä ja voita Daniel Wellington kello!