Ostoskorisi on tyhjä.


Nopea 1-3 arkipäivän toimitus
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

Daniel Wellington

 

Daniel Wellington kellot saivaat alkunsa matkalla maapallon toiselle puolelle jossa Filip Tysander, Daniel Wellingtonin perustaja, tapasi kiehtovan herrasmiehen Brittein saarilta. Mies joka pystyi olemaan herrasmiesmäinen mutta samanaikaisesti rento ja vaatimaton. Hänellä oli pettämätön tyyli ja hän rakasti kelloja joissa oli hieman kulahtanut natoranneke. Hänen nimensä? Daniel Wellington.

Vahva ystävyys sai alkunsa ja Filip Tysander inspiroitui miehen monista elämäntarinoista, mutta myös hänen tyylistään ja ajattomasta muodikkuudesta. Kuten me nyt tiedämme, Filip Tysander inspiroitui niin että hän nimesi kokonaisen kellomalliston Daniel Wellingtonin mukaan.

 

 

Daniel Wellington rakasti kelloissaan vanhaa natoranneketta, samaa linjaa on jatkettu hänelle omistetussa kellosarjassa jota on saatavilla useilla eri rannekkeilla. Kellojen suunnittelussa tavoitteeksi on otettu myös elegantti, klassinen toteutus josta on liiat toiminnollisuudet karsittu pois. Kellon tulee paitsi näyttää, myös tuntua hyvältä ranteessa ja siksi kellotaulusta on pyritty tekemään mahdollisimman ohut.

Daniel Wellington kellojen suunnittelu onkin onnistunut erinomaisesti ja pyöreästä kellotaulusta on saatu uskomattoman ohut, toiminnot on karsittu ja yksinkertaisen elegantti muotoilu puhuu puolestaan. Rannekellon suunnittelu toimii erinomaisesti yhteen erilaisten natorannekkeiden kanssa. Daniel Wellington on todella saavuttanut klassisen ja ajattoman kellosuunnittelun.

Daniel Wellington kello sopii jokaiseen tilanteeseen, olit sitten osallistumassa pukutilaisuuteen, pelaamassa tennistä tai nauttimassa aurinkoisesta päivästä ystäviesi kanssa.
Vaihdettavat rannekkeet mahdollistavat että Sinulla on uusi Daniel Wellington kello jokaiselle päivälle.

Katso myös: Rannekkeen vaihtaminen Daniel Wellington kelloon.