Ostoskorisi on tyhjä.


Nopea 1-3 arkipäivän toimitus
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

Yritysesittely

Rannekellon merkitys ajannäyttäjänä saattaa olla vähentynyt, mutta sen merkitys pukeutumisessa, muodissa, statussymbolina ja harrastuksena on kasvamassa. Esittelemme seuraavaksi lyhennetyn rannekellojen historian, rannekellon käytön tänä päivänä sekä yrityksemme.
 

Kellojen ja rannekellojen lyhyt historia

Ensimmäiset taskukellot olivat vain aatelisten saatavissa ja niiden koristeluun käytettiin paljon arvometalleja sekä -kiviä. 1800-luvun teollistuminen mahdollisti kellojen massatuotannon ja tällöin taskukellojen yleistyminen porvariskodeissa alkoi.

Maailmansotien aikaan taskukellon epäkäytännöliisyys sotaoloissa johti rannekellojen yleistymiseen, 1900- luvulla rannekello onkin ollut tarpeellinen ajannäyttäjä ja sen edullinen teollinen valmistus on mahdollistanut laajan levinneisyyden.

2000- luvulla digitalisoituminen on kuitenkin edennyt vauhdilla ja useimmat seuraavatkin ajankulkua tietokoneen tai matkapuhelimen näytöltä. Samalla rannekellon tarpeellisuus ajannäyttäjänä on vähentynyt, mutta sen merkitys pukeutumisessa, statussymbolina ja muodissa on kasvanut.

Rannekello tänään

Nykyään ihmiset omistavat useita rannekelloja eri tilaisuuksiin, monella saattaa olla juhlapuvun kanssa oma kello, arkitilanteisiin omansa ja esimerkiksi urheiluun rannetietokone. Kellojen omistajia on yhtä monta kuin on erilaisia kellojakin. Siinä missä toiset omistavat useita edullisia ja muodikkaita rannekelloja joita vaihdetaan asukokonaisuuden mukaan, keräävät toiset esimerkiksi tietyn merkkisiä tai mallisia kelloja. Toisille kellon ominaisuudet, kuten koneisto tai kronografiominaisuudet ovat tärkeitä kun taas toisille merkitsee ainoastaan kellobrändin suoma status.

Olit sitten millainen rannekellon omistaja tahansa me Rannekelloja.fi:ssä tarjoamme sinulle upean valikoiman rannekelloja, sekä kattavat tuotekuvat ja tiedot, jotta voit valita rannekellon joka on Sinun näköisesi.

 

Yritys

Rannekelloja.fi on osa AJ & AJ OY:tä. Olemme 100% kotimaisessa omistuksessa oleva verkkokauppaan erikoistunut yritys. Toimintamme perustuu Suomen lakeihin ja asiakkaanamme olet meille ensisijaisen tärkeä.

Tällä hetkellä emme pysty tarjoamaan puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua, mutta vastaamme kaikkiin sähköposteihin 24h kuluessa, usein jo paljon nopeammin.

Otamme mielellämme vastaan niin kysymyksiä kun palautettakin sähköpostitse osoitteeseen: info @ rannekelloja.fi

Verkkokauppamme löydät myös englanninkielisenä osoitteesta www.watchton.com